Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا دهقانی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر، اقدام فروشندگان تلفن همراه در فروش گوشی موبایل با کد ملی را مبنی بر بخشنامه و یا الزامی قانونی ندانست و گفت: این موضوع، تصمیم جدیدی نیست و برمبنای آنکه از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان مقرر شده بود تمام فرآیند توزیع گوشی از زمان ورود به کشور تا زمانی که به دست مصرف کننده می رسد، پیگیری شود، صنف تلفن همراه تصمیم بر فروش گوشی با یک کد ملی گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا با بیان اینکه خرید گوشی با کد ملی، در جهت تنظیم و کنترل بازار مصرف کننده است، ادامه داد: این روش باعث می شود که برای مثال یک نفر امکان خرید ۱۰۰ گوشی موبایل را نداشته باشد که بخواهد آن را احتکار کرده و چند ماه بعد، گرانتر از قیمت اولیه بفروشد.

وی با اشاره به اینکه این تصمیم از سوی صنف تلفن همراه صورت گرفته و ابلاغیه و یا دستورالعملی دراین راستا، صادر نشده است، تاکید کرد: صنف تلفن همراه با اجرای این تصمیم، قصد کنترل در بازار را داشته تا افراد نخواهند پول خود را تبدیل به سرمایه ای مانند گوشی موبایل کنند.

دهقانی نیا با بیان اینکه فروشندگان گوشی تلفن همراه باید در قبال پیگیری دستگاههای نظارتی مانند سازمان حمایت از مصرف کننده، پاسخگو باشند، گفت: تصمیم برای فروش گوشی با کدملی، از سوی واردکنندگان و توزیع کنندگان گرفته شده و ارتباطی باطرح رجیستری ندارد.

سخنگوی طرح رجیستری تلفن همراه ادامه داد: فارغ از اینکه خریدار گوشی را با اعلام کدملی می خرد، ثبت و فعالسازی گوشی در سامانه رجیستری نیز نیازمند ثبت کدملی دارد. اما به طور کل ضوابط جدید برای خرید گوشی، ارتباط مستقیمی با رجیستری ندارد، بلکه ارتباط غیرمستقیم در حوزه تنظیم بازار دارد که اختیار آن با وزارت صمت و سازمان حمایت از مصرف کننده است.

وی این تصمیم بازار را محدودیت در خرید گوشی ندانست و با بیان اینکه این اقدام در جهت شفافیت بازار است، افزود: سامانه رجیستری تلفن همراه، محدودیتی بابت خرید ندارد و تمامی گوشیهایی که به صورت قانونی وارد کشور شوند، در  سامانه همتا فعال خواهند شد.

به گزارش مهر، به تازگی رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی از ضوابط جدید برای خرید و فروش موبایل‌های وارداتی خبر داده و گفته است که هر کاربر با کد ملی تنها مجاز به خرید یک گوشی است که اطلاعات کارت بانکی و کارت ملی خریدار باید منطبق باشد و گوشی جلوی خریدار باز و در سامانه همتا ثبت می‌شود.

کد خبر 4460265 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح رجیستری تلفن همراه قاچاق کالا گوشی همراه موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۷۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فروش آیفون در چین

ایتنا - داده‌های رسمی نشان داد پس از کاهش قیمت‌ها توسط اپل و خرده‌فروشان، فروش آیفون در چین در مارس، حدود ۱۲ درصد افزایش یافت.
داده‌های دولتی نشان می‌دهد فروش گوشی‌های هوشمند خارجی که بخش عمده آن را گوشی پرچمدار اپل تشکیل می‌دهد، در مارس نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به ۳.۷۵ میلیون دستگاه افزایش یافته است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، طبق محاسبات بلومبرگ بر اساس گزارش ماهانه آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین، این رقم تقریبا یک تغییر قابل توجه از افت ۳۷ درصدی در دو ماه اول سال ۲۰۲۴ است.

این بازخوانی رسمی پس از آن منتشر شد که تیم کوک، مدیرعامل اپل، هفته گذشته در برابر سوال یک تحلیلگر در مورد سه ماهه مارس، بدون ارائه جزئیات بیشتر، گفته بود: فروش آیفون در سرزمین اصلی چین، رشد کرده است.

اپل از سال ۲۰۲۳ که هواوی بازگشت قدرتمندانه‌ای به بازار داشت و ممنوعیت غیررسمی استفاده از آیفون در سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی چین، در مهم‌ترین بازار خود پس از آمریکا، تحت فشار قرار گرفته است.

داده‌های آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین، نشان می‌دهد مجموع فروش گوشی‌های خارجی در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴، کاهش ۲۷ درصدی داشته است.

اپل و فروشندگان چینی این شرکت، کاهش قیمت‌ها را از ابتدای سال ۲۰۲۴ آغاز کردند. هفته گذشته، این شرکت سرمایه‌گذاران را با رشد درآمد سه ماهه از بازار چین شگفت زده کرد. این آمار برخلاف اطلاعات منتشره در ماه‌های گذشته بود که کاهش سریع فروش آیفون در چین را نشان می‌داد.

کوک گفت: درآمد آیفون در سرزمین اصلی چین، بدون در نظر گرفتن اختلالات زنجیره تامین دوران کرونا در سال ۲۰۲۲، افزایش یافته است. وی درباره این معیار، توضیحی نداد و تنها تعهد اپل نسبت به این بازار را مورد تاکید قرار داد که با وجود کوچک شدن، همچنان ۱۸ درصد در فروش خالص اپل سهم دارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، سرمایه‌گذاران به دلیل نقش چین به عنوان یک بازار عظیم و یک پایگاه تولید برای آیفون، عملکرد اپل در این کشور را زیر نظر دارند. همچنین به دنبال محرک‌های رشد فراتر از چین هستند. اپل هفته جاری برای تجدید حیات لاین سایر محصولاتش، آی‌پد پرو جدید و آی‌پد ایر بزرگتری را رونمایی کرد.

دیگر خبرها

  • افزایش فروش آیفون در چین
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • وضعیت رجیستر شدن آیفون 14 پرو مکس
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود